Лозинка Йорданова в „Алея на книгата“ – София, 2016

etopia

­

emas

© Юлия Йорданова-Панчева

­

          „Алея на книгата“ е инициатива на Асоциация „Българска книга“ и е част от културния календар на Столична община през 2016 г.

          Тази година е четвъртото издание на „Алея на книгата“ в столицата, което започва на 6 септември и завършва на 11 септември. Пътуващото книжно изложение се разполага в пешеходната част на бул. „Витоша“, по-точно между бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Гладстон“. Разположени са 16 шатри на около 40 български издателства, като шатра №12 е на изд. „Емас“, което издава повечето от най-новите книги на Лозинка Йорданова.

          Както всяка година, така и сега, „Алея на книгата“ предлага и „Литературен кът“ със специална културна програма, включваща премиери на книги, срещи с поети, писатели и преводачи, игри и работилници за деца. В съпътстващата културна програма е включено на 10 септември от 11:00 ч. представянето от изд. „Емас“ на разказвачката на детски приказки по фолклорни мотиви Лозинка Йорданова с участието на актьорите Мария-Луиза Спасова и Лазар Панев.

          Почитателите на българския словесен фолклор, на белетристичния стил на Лозинка Йорданова и на търговската марка на издателство „Емас“ може да заповядат: на 10.09.2016 г., 11:00 ч., в „Литературен кът“ на „Алея на книгата“ в София!

­

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s